Mandy Bruinsma
Musical "Around the world in 8 years"

Aan de inwoners van de gemeente Oss en eenieder die werken met kinderen fantastisch vindt,

 

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen maakt en speelt de Nicolaas (442 kinderen groot) dit schooljaar, in samenwerking met Theaterschool T’extpierement uit Oss, de musical “Around the world in 8 years”. Het wordt een bewerking van het verhaal van ‘Reis om de wereld in tachtig dagen’ van de Franse schrijver Jules Verne. Deze musical zal met een prominente rol van de Engelse taal, drie keer te zien zijn in Theater De Lievekamp in Oss. Daar zijn we niet alleen heel trots op maar dat is ook uniek te noemen.

 

We zien deze musical ook als een brug die we slaan vanuit ons huidige schoolgebouw naar de nieuwbouw die we op korte termijn gaan krijgen. Vandaar dan ook de one-liner “Around the world in 8 years”

 

Theaterschool T’eXtpierement heeft de regie en gehele organisatie van deze musical voor haar rekening genomen. Dat wil zeggen dat we met regelmaat professionele docenten op het gebied van zang, dans en spel in huis hebben gehad om deze musical met onze kinderen tot stand te brengen. Nagenoeg alle lessen binnen dit project zijn ook in het Engels aangeboden.

Wij zijn er als team bijzonder trots op dit grootse project met alle leerlingen van de Nicolaasschool te mogen realiseren. Het moet voor iedereen een onvergetelijke en unieke Engelse theaterervaring worden. We wensen iedereen bijzonder veel plezier en succes met:

”Around The World in 8 Years”

 

dfg

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren