Mandy Bruinsma
Tuimelaar met politie in actie

.De leerlingen van basisschool De Tuimelaar uit Veghel gaan zich vrijdag 29 juni van 9.30 uur tot 11.00 uur inzetten voor het goede doel.

Dit doen zij doormiddel van een sponsorloop, georganiseerd door Blue4Charity (B4C). Dit is een team van de politie Oost-Brabant dat zich inzet om geld op te halen voor een goed doel. Dit keer gaat de opbrengst naar Dream4Kids.

"Het leek ons leuk om voor de kinderen een sponsorloop te organiseren. Want sporten is gezond en leuk, als je daar dan ook nog eens andere kinderen mee kan helpen is dat helemaal mooi", aldus Olaf Canters, B4C. Natuurlijk zal de sponsorloop geheel in stijl van de politie zijn met een motoragent en surveillanceauto. Stichting Dream4Kids organiseert Droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die te kampen hebben met een jeugdtrauma. Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50 procent van de 
kinderen te kampen met een jeugdtrauma (denk aan rouwverwerking, mishandeling of seksueel misbruik).

Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Dit draagt bij aan het vertrouwen in zichzelf en de wereld.

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren