SAAM* in beeld en geluid

Hieronder vind je in beeld en geluid verdere verdieping van wie wij SAAM* zijn, waar we voor staan en hoe we werken. Gebaseerd op SAAM* staat voor en Zo werken wij SAAM*.

SAAM* animatie
Samen verantwoordelijk voor kansen voor alle kinderen. Het is onze prachtige SAAM* opdracht. Die voortkomt uit onze maatschappelijke opdracht. Van betekenis voorzien in ‘SAAM* staat voor’ en verder uitgewerkt in ‘Zo werken we SAAM*’. We hebben een animatie gemaakt om onze opdracht, onze betekenis en de verbinding met onze richtinggevende documenten nog beter te laten zien. Om ons SAAM* verhaal te vertellen, voor iedereen die betrokkenheid voelt bij SAAM*. Veel kijkplezier!
Verschijnt het filmpje niet automatisch? Scroll dan even naar beneden en accepteer de cookies 'Van derden in bijdragen'.

SAAM* naar inclusiever onderwijs

SAAM* zeggen we dat iedereen welkom is op onze scholen/ kindcentra, dat ieder kind mag zijn wie het is en dat ieder kind onze opdracht is. We bieden een passende plek voor ieder kind, ook als we daarvoor onze grenzen moeten verleggen. We waarderen diversiteit. Samen zijn we verantwoordelijk voor kansen voor alle kinderen. SAAM* zijn we op weg naar inclusiever onderwijs. En wat dat betekent, zie en hoor je in deze animatie. 

We ZIEN en ZIJN
SAAM* laten we zien wie we zijn, wat we kennen en kunnen. We verantwoorden in woord en beeld over ons leren en werken. Dat is wat we zeggen in SAAM* staat voor (link). Samen stellen we voornemens en verantwoordingen op om aan onszelf, elkaar en de buitenwereld te laten zien hoe we werken aan onze gezamenlijke opdracht. Hoe onze cyclus van voornemen en verantwoorden vorm krijgt, zie je in onderstaande animatie.

We doen het SAMEN 
SAAM* leren en werken we in betekenisvolle verbinding met elkaar en met de werkelijkheid om ons heen. Wij nemen onze maatschappelijke opdracht serieus en zetten ons in voor duurzame samenwerking in onze regio en binnen SAAM*. Dat is wat we zeggen in SAAM* staat voor. En hoe dat er dan in de praktijk uit ziet, dat hoor je in deze podcast aan de hand van een voorbeeld van mooie samenwerking in Uden. Waar we samen op weg zijn naar een mooi IKC West. Luister hem hier.
Luister
We STRALEN
We stralen en zijn trots op onszelf. De wereld is dynamisch, we richten onze blik naar binnen en buiten en maken dan keuzes. We vieren mijlpalen, delen momenten en creëren herinneringen. We zien met optimisme uit naar de toekomst en hebben plezier in ons werk. Dat is wat we zeggen in SAAM* staat voor. En wat dat betekent voor onze collega’s, dat zie en hoor je terug in dit filmpje. 

SAAM* scholen in beeld:
SAAM Richting OBS Kompas
SAAM Richting De Fonkeling

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren